Icoon Black Friday OnePlus Nord
Icoon OnePlus Nord

OnePlus Nord Black Friday 2024

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday OnePlus Nord

Het lijkt nog maar kort geleden dat de eerste OnePlus Nord is uitgebracht, maar er is sinds juli 2021 ook alweer een tweede versie uitgebracht. De Nord is eigenlijk een voordeligere versie van de OnePlus 8, OnePlus 8 Pro en de OnePlus 9. En tijdens Black Friday is deze smartphone nóg goedkoper dan normaal. Dan worden er namelijk heel veel Black Friday deals georganiseerd door winkels als Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en OnePlus zelf.

Voorspellingen voor OnePlus Nord Black Friday 2024

Wij voorspellen voor Black Friday 2024 dat er vooral hoge kortingen worden weggegeven op de eerste Nord telefoon. Wij zien ieder jaar namelijk de kortingen stijgen wanneer er een nieuwe versie wordt uitgebracht. Ook de afprijzing op de OnePlus 8 en de OnePlus 8 Pro worden hoogstwaarschijnlijk hoger dan afgelopen jaren. Zo ontving u bijvoorbeeld vorig jaar al tot €150,- korting op de OnePlus 8 bij OnePlus zelf.

OnePlus Black Friday deals van eerdere edities

De volgende best bekeken OnePlus Black Friday deals waren actief in november:

  • €130,- korting op de OnePlus 7 Pro bij OnePlus zelf;
  • OnePlus 8 Pro van €999,- naar €839,-, dus -16% korting bij MediaMarkt;
  • OnePlus 8 van €799,- naar €609,-, dus -23% korting bij Coolblue;
  • Tot €150,- korting op de OnePlus 8 bij OnePlus zelf.
  • En nog meer straffe Black Friday deals!

OnePlus Nord 2

Wat is dan precies het verschil tussen de Nord 1 en de Nord 2? De Nord 2 ondersteunt 5G en maakt mooiere foto’s. Daarnaast is de gebruikservaring een stuk gemakkelijker en is het toestel over het algemeen sneller dan haar voorganger. De Nord 2 is verkrijgbaar vanaf €399,-. Maar hopelijk met Black Friday nóg voordeliger! Het toestel is aan te schaffen met verschillende geheugenversies en in verschillende kleuren.

Huidige deals en acties

Er bestaat een grote kans dat er op dit moment ook al OnePlus aanbiedingen actief zijn. Vind alle nieuwe producten in ons winkeloverzicht. Vind daar bijvoorbeeld mooie product deals op de OnePlus 8 en de OnePlus 8 Pro.