Black Friday Rituals

Rituals Black Friday 2024

Rituals is een van de meest gegeven geschenken tijdens de feestdagen, maar wordt daarnaast ook veel verkocht voor eigen gebruik. Tijdens Black Friday 2024 koopt u uw Rituals geschenksets, lichaamsverzorging, gezichtsverzorging en heel veel meer, zeer voordelig met promoties oplopend tot ongeveer -40%! De allerbeste Black Friday deals op Rituals vindt u op deze pagina.

Lees verder

Geen deals missen? Profiteer dan gratis van de nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Rituals Black Friday deals

“Het is niet ons doel om schoonheid te verkopen, maar om u een goed gevoel te geven.” Dit is de visie die Rituals nastreeft. Ze willen geen schoonheid verkopen, maar juist producten die een positief gevoel met zich meebrengen en dit gevoel overbrengen op de consument. Bij Rituals vindt u daarom honderden producten die u een mindlessness gevoel kunnen geven. Een gevoel dat u voor even de hele wereld aan kan. Rituals heeft bijvoorbeeld producten van Happy Buddha, Karma, Hammam en Cleopatra. Denk even lekker aan uzelf en bestel een heerlijke parfum- of cosmetica product bij Rituals tijdens Black Friday!

Over Rituals

Rituals is een Nederlands cosmeticamerk dat zich richt op de verkoop van luxe verzorgingsproducten. In 2000 opende de eerste Rituals winkel en Raymond Cloosterman werd de baas. Rituals geeft aan dat de producten die zij verkopen luxe zijn, maar ook diervriendelijk. Er worden geen dierproeven uitgevoerd en ze eisen dit ook van hun leveranciers. Verder is de CEO ervan overtuigd dat Rituals binnenkort zich zal kunnen meten aan wereldmerken als Dior en Chanel. Het bijzondere aan de Rituals producten is dat er bij bijna elk product een bijzonder verhaal aan verbonden zit. Zo is bijvoorbeeld de samurai-scheercrème vernoemd naar het eliteleger van een Japanse keizer. Met de scheercrème schoren de krijgers zich ritueel voordat ze de strijd aan gingen. Daar werden ze sterk van en kregen ze kracht door.

Rituals & Black Friday: de strafste kortingen

Rituals doet al een aantal jaar vol enthousiasme mee aan dé wereldwijde kortingsdag van het jaar: Black Friday. Veel producten zijn tijdens Black Friday 2024, op de vierde vrijdag van november, in de aanbieding. Bij Rituals ontvangt u vaak nog een extraatje: een leuk product bij besteding van een bepaald bedrag. Dit maakt het Black Friday shoppen nog leuker! Wij (van Black Friday Expert) verwachten dat u dit jaar weer producten kunt ontvangen, zoals: een geurkaars, tas of klein cosmeticaproduct. Abonneer u op de nieuwsbrief en ontvang de zotste Rituals Black Friday aanbiedingen in uw mailbox. Alle beste deals en deelnemende winkels zijn terug te vinden in ons overzicht. Vind bijvoorbeeld een leuk cadeau met veel korting voor je partner of vrienden.