Fun Black Friday 2023

Black Friday Fun
De Black Friday 2023 deals van Fun zijn nog onbekend. Rond vrijdag 17 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij Fun

Gratis verzending vanaf €50 en anders €4,99 | Online stockcheck | De laagste prijsgarantie | 30 dagen retour met Funcard
Niet helemaal wat u zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday deals bij Fun

Klaar om uw Sint- en kerstinkopen te doen? Bij Fun kunt u de allernieuwste knutselspullen, buitenspeelgoed of verkleedsetjes kopen. Fun staat garant voor een feestje thuis! Met de kortingsdag van het jaar, Black Friday, kunt u al dit speelgoed van Fun nog goedkoper krijgen dan het al is. Denk aan het allernieuwste LEGO pakket voor de helft van de prijs, games voor de Playstation 4, kinderboeken voor alle leeftijden en nog veel meer.

Black Friday is een dag die komt uit de VS. Thanksgiving wordt altijd gevierd op de dag voor Black Friday en de dag erna zijn de Amerikanen altijd vrij. Daarom werd deze vierde vrijdag van november gezien als goede dag om alles in de uitverkoop te gooien. Van elektro, groot elektro tot fashion artikelen. Met Black Friday als start van het kerstinkopen seizoen zijn er binnen elke categorie wel honderden kortingen te vinden.

Black Friday Fun - Profiteer van de beste speelgoed deals

Fun is een Belgische speelgoedketen dat ooit is begonnen met de verkoop van schoolartikelen. Toch is dit speelgoedketen sinds een paar jaar niet meer alleen gericht op speelgoed maar ook op producten uit het vrije tijd segment. Partner Fundoo stond namelijk bekend als online verkoper van vrijetijdsplezier met meer dan 25 webshops. Fundoo had onder andere zwembaden, trampolines, games en sportmaterialen. Inmiddels zijn al deze producten ook verschenen op Fun en is deze winkel dus een combinatie geworden van sport-, vrije tijd en speelgoedplezier! Bij Fun kunt u terecht voor het allerlaatste speelgoed, de nieuwste gaming en nog veel meer. Neem snel een kijkje en bestel uw favoriete product!

Blijf op de hoogte met de Deal Alerts

Met de hulp van Black Friday Expert hoeft u geen enkele deal te missen. Wij selecteren de beste speelgoed en vrije tijd deals voor u, die u in de periode van Black Friday 2023 in uw mailbox krijgt. Vorig jaar waren er bij Fun verschillende speelgoeddeals. Daarnaast kon je kans maken op een gratis waardebon ter waarde van het verkoopbedrag.

Relevante productcategorieën

Baby & Kind 

Interessante pagina's